Forhandlerkurs trinn II

Sted: Clarion Hotel OsloTid: 15.09.2020 - 16.09.2020

 Formål: inngående kunnskap om hoved- og tariffavtaler. Samt opplæring i forhandlingsteknikk.

Tema/innhold:
•    innføring i sentrale forhandlingsbestemmelser og tvisteløsninger i Hovedavtalen og Hovedtariffavtalen
•    innføring i alle faser av en forhandling, herunder kravutforming, forberedelse av krav, gjennomføring av forhandlinger og nødvendig etterarbeid.
•    forhandlingsteknikk
Målgruppe/deltakerforutsetninger: Tillitsvalgte og medlemmer som primært har gjennomført grunnkurs for tillitsvalgte i Akademikerforbundet eller tilsvarende. Kurset er også et tilbud ment for tillitsvalgte og medlemmer som ønsker en nærmere innføring i temaene og som kan være aktuelle forhandlere for forbundet.

Meld deg på via min side innen 1. juni

Oppdatert: 26.03.2020 11:32
av Akademikerforbundet

Legg til i kalender 2020-09-15 09:30:00 2020-09-16 16:30:00 Europe/Amsterdam Forhandlerkurs trinn II  Formål: inngående kunnskap om hoved- og tariffavtaler. Samt opplæring i forhandlingsteknikk. Tema/innhold: •    innføring i sentrale forhandlingsbestemmelser og tvisteløsninger i Hovedavtalen og Hovedtariffavtalen •    innføring i alle faser av en forhandling, herunder kravutforming, forberedelse av krav, gjennomføring av forhandlinger og nødvendig etterarbeid. •    forhandlingsteknikk Målgruppe/deltakerforutsetninger: Tillitsvalgte og medlemmer som primært har gjennomført grunnkurs for tillitsvalgte i Akademikerforbundet eller tilsvarende. Kurset er også et tilbud ment for tillitsvalgte og medlemmer som ønsker en nærmere innføring i temaene og som kan være aktuelle forhandlere for forbundet. Meld deg på via min side innen 1. juni Clarion Hotel Oslo

Akademikerforbundet

Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as