Invitasjon til frokostmøte om Arbeidslivets klimauke

Sted: Kulturhuset i OsloTid: 15.01.2018 08:00 - 09:45

Mandag 15.januar kl 8.00 - 9.45 på Kulturhuset i Oslo inviterer NHO, LO, KS, Unio, YS, Virke og Akademikerne til kick-off frokostmøte for kampanjen Arbeidslivets klimauke. Velkommen til alle ledere, tillitsvalgte, ansatte og alle som er opptatt av å skape grønnere arbeidsplasser gjennom samarbeid og dialog!

Det grønne skiftet må skje på jobben

Veien til et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen. Oppfordringen fra NHO, LO, KS, Unio, YS, Virke, Akademikerne er derfor; Snakk om hva vi kan gjøre for klima på jobben!

Arbeidslivets organisasjoner ønsker å gjøre det lettere for virksomheter å jobbe med miljø- og klimatiltak. Derfor inviterer vi virksomheter til å bli med på Arbeidslivets klimauke. Store og små virksomheter oppfordres til å bruke nettopp denne uken fra 15.- 21.januar til å snakke om klima på jobben, hvilke tiltak som kan settes i gang, og gjennom samarbeid sette i gang det grønne skiftet på jobben. På nettsiden www.arbeidslivetsklimauke.no har vi samlet konkrete tips om hvordan man kan arbeide for å bli en mer miljø- og klimavennlig virksomhet.

Påmelding skjer via Unios nettsider her:  https://www.unio.no/no/dokumen...

Program: Møteleder og konferansier - Bård Vegar Solhjell
8.30   Klima- og miljøminister Vidar Helgesen – Grønn konkurransekraft starter i Arbeidslivet (tbc)
8.45  Presentasjon av kampanjen og undersøkelsen -  Camilla Gramstad (Virke) prosjektleder
8.55  Maren Esmark, Naturvernforbundet – Har arbeidslivet fulgt med i timen?
9.00  Dialog mellom lederne i de 7 organisasjonene 
9.20   Gode eksempler fra virksomheter – slik får vi til klimaarbeidet
9.45  Slutt

Oppdatert: 05.03.2018 14:07
av Imaker as

Legg til i kalender 2018-01-15 08:00:00 2018-01-15 09:45:00 Europe/Amsterdam Invitasjon til frokostmøte om Arbeidslivets klimauke Mandag 15.januar kl 8.00 - 9.45 på Kulturhuset i Oslo inviterer NHO, LO, KS, Unio, YS, Virke og Akademikerne til kick-off frokostmøte for kampanjen Arbeidslivets klimauke. Velkommen til alle ledere, tillitsvalgte, ansatte og alle som er opptatt av å skape grønnere arbeidsplasser gjennom samarbeid og dialog! Det grønne skiftet må skje på jobben Veien til et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen. Oppfordringen fra NHO, LO, KS, Unio, YS, Virke, Akademikerne er derfor; Snakk om hva vi kan gjøre for klima på jobben! Arbeidslivets organisasjoner ønsker å gjøre det lettere for virksomheter å jobbe med miljø- og klimatiltak. Derfor inviterer vi virksomheter til å bli med på Arbeidslivets klimauke. Store og små virksomheter oppfordres til å bruke nettopp denne uken fra 15.- 21.januar til å snakke om klima på jobben, hvilke tiltak som kan settes i gang, og gjennom samarbeid sette i gang det grønne skiftet på jobben. På nettsiden  www.arbeidslivetsklimauke.no  har vi samlet konkrete tips om hvordan man kan arbeide for å bli en mer miljø- og klimavennlig virksomhet. Påmelding skjer via Unios nettsider her:  https://www.unio.no/no/dokumen... Program: Møteleder og konferansier - Bård Vegar Solhjell 8.30   Klima- og miljøminister Vidar Helgesen – Grønn konkurransekraft starter i Arbeidslivet (tbc) 8.45  Presentasjon av kampanjen og undersøkelsen -  Camilla Gramstad (Virke) prosjektleder 8.55  Maren Esmark, Naturvernforbundet – Har arbeidslivet fulgt med i timen? 9.00  Dialog mellom lederne i de 7 organisasjonene  9.20   Gode eksempler fra virksomheter – slik får vi til klimaarbeidet 9.45  Slutt Kulturhuset i Oslo