Unios 8. mars frokost

Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs g. 8Tid: 08.03.2019 08:30 - 10:00

Unio samarbeider med LO og YS om årets frokostseminar 8. mars. I år vier vi 8. mars til kampen for en ny ILO-konvensjon mot vold og trakassering i arbeidslivet.

Vi får storfint besøk av presidenten for den internasjonale fagforeningen for hushjelper, sørafrikanske Myrtle Witbooi. Vi har invitert henne fordi hun sto i spissen for arbeidet som ledet fram til ILO-konvensjon 189 om husholdsarbeidere (Domestic Workers) for åtte år siden. Hun er tydelig på at verden trenger en sterk og tydelig konvensjon mot vold og trakassering. Kankje hun har noen tips til hvordan vi skal få gjennomslag?

Internasjonal sekretær Liz Helgesen i Unio gir oss en status på arbeidet med en ny ILO-konvensjon. I juni på ILO-konferansen i år blir det avgjort om arbeidet fører fram.

Her kan du lese mer om ILO

Vi avslutter med en prat om hva vi kan gjøre for å styrke innsatsen mot vold og trakassering i Norge. Her deltar Trine Hammer i Arbeidstilsynet, likestillingsombud Hanne Bjurstrøm og Krisesentersekretariatets  Tove Smaadahl.

I tillegg får du høre Nosizwe Baqva synge.

Møteleder er Asta Busingye Lydersen.

Meld deg på her

Programmet finner du her

Oppdatert: 05.02.2019 15:23
av Akademikerforbundet

Legg til i kalender 2019-03-08 08:30:00 2019-03-08 10:00:00 Europe/Amsterdam Unios 8. mars frokost Unio samarbeider med LO og YS om årets frokostseminar 8. mars. I år vier vi 8. mars til kampen for en ny ILO-konvensjon mot vold og trakassering i arbeidslivet. Vi får storfint besøk av presidenten for den internasjonale fagforeningen for hushjelper, sørafrikanske Myrtle Witbooi. Vi har invitert henne fordi hun sto i spissen for arbeidet som ledet fram til ILO-konvensjon 189 om husholdsarbeidere (Domestic Workers) for åtte år siden. Hun er tydelig på at verden trenger en sterk og tydelig konvensjon mot vold og trakassering. Kankje hun har noen tips til hvordan vi skal få gjennomslag? Internasjonal sekretær Liz Helgesen i Unio gir oss en status på arbeidet med en ny ILO-konvensjon. I juni på ILO-konferansen i år blir det avgjort om arbeidet fører fram. Her kan du lese mer om ILO Vi avslutter med en prat om hva vi kan gjøre for å styrke innsatsen mot vold og trakassering i Norge. Her deltar Trine Hammer i Arbeidstilsynet, likestillingsombud Hanne Bjurstrøm og Krisesentersekretariatets  Tove Smaadahl. I tillegg får du høre Nosizwe Baqva synge. Møteleder er Asta Busingye Lydersen. Meld deg på her Programmet finner du her Det Norske Teatret, Kristian IVs g. 8

Akademikerforbundet

Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as