Webinar: Nettforum for barnevernansatte i kommunal sektor

Sted: Teams Tid: 29.04.2020 08:30 - 09:30

Påmeldingsfrist: tirsdag 28.4.2020 kl.12.00
Ansvarlig: Anne Grønsund og Martin Ølander (Sekr.)


Nettforum for barnevernansatte i kommunal sektor

Akademikerforbundet inviterer sine medlemmer i kommunalt barnevern til et åpent nettforum for å diskutere den pågående covid-19 situasjonen og smittevern for barnevernsansatte i aktiv tjeneste. Barnevernet er definert av myndighetene som en samfunnskritisk tjeneste og som følge av dette er det nødvendig at arbeidsgiver innfører gode rutiner for smittevern for de ansatte som skal ut å møte brukergruppen. Dette nettforument har som hensikt å:

Fra Akademikerforbudnet vil BiA være representert av leder Anne Grønsund og  ekspertutvalget v/ Nina Sinding-Larsen. De vil informere om hvor du som barnevernansatt kan finne god informasjon om smittevern i tjeneste og generelt om hvordan man kan gå frem for å utarbeide beredskapsplaner og retningslinjer for smittevern i samarbeid med arbeidsgiver. Sekretariatet vil opptre som møteleder v/ Martin Ølander.

/share/mime/48/pdf.png Invitasjon nettforum for barnevernsansatte
(invitasjon-nettforum-for-bv-ansatte-om-smittevern.pdf, 219kB)

Oppdatert: 24.04.2020 09:34
av Akademikerforbundet

Legg til i kalender 2020-04-29 08:30:00 2020-04-29 09:30:00 Europe/Amsterdam Webinar: Nettforum for barnevernansatte i kommunal sektor Påmeldingsfrist: tirsdag 28.4.2020 kl.12.00 Ansvarlig: Anne Grønsund og Martin Ølander (Sekr.) Nettforum for barnevernansatte i kommunal sektor Akademikerforbundet inviterer sine medlemmer i kommunalt barnevern til et åpent nettforum for å diskutere den pågående covid-19 situasjonen og smittevern for barnevernsansatte i aktiv tjeneste. Barnevernet er definert av myndighetene som en samfunnskritisk tjeneste og som følge av dette er det nødvendig at arbeidsgiver innfører gode rutiner for smittevern for de ansatte som skal ut å møte brukergruppen. Dette nettforument har som hensikt å: Gi nyttig informasjon om retningslinjer fra Helsedirektoratet og Bufdir og hvordan medlemmene skal forholde seg til smittevern og gå i dialog med arbeidsgiver om dette. Få informasjon fra medlemmene om «beste praksis» vedrørende smittevern for ansatte i kommunalt barnevern. Fra Akademikerforbudnet vil BiA være representert av leder Anne Grønsund og  ekspertutvalget v/ Nina Sinding-Larsen. De vil informere om hvor du som barnevernansatt kan finne god informasjon om smittevern i tjeneste og generelt om hvordan man kan gå frem for å utarbeide beredskapsplaner og retningslinjer for smittevern i samarbeid med arbeidsgiver. Sekretariatet vil opptre som møteleder v/ Martin Ølander. Teams 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as