Årsmøte og medlemsmøte i region Midt-Norge

Sted: Scandic Hell Hotell, Sandfærhus 22, 7500 Stjørdal Tid: 08.03.2018 17:30 - 20:00

Medlemsmøte:
Hurra, vi har klart å kapre selveste livsgnistreren Tom Åge Myhren til å holde foredrag for oss !
“KUNSTEN Å LEDE FRIVILLIGE”
Tom Åge Myhren har vært assisterende fantasiminister og oppmuntringsminister i regjeringen i Lucky Næroset, som ble et viktig eksempel på at en kan gjøre gråstein til gull. Lucky Næroset er på en måte et bygdeutvalg, men organisert og drevet på en litt annerledes måte.
Tom Åge er opptatt av samfunnsutviklingen på mange områder. Spesielt av lokalsamfunnsutvikling og HR – arbeidsmiljø. I tillegg brenner han for gründerskap/entreprenørskap, kultur og skole.
Tom Åge tror at utviklingsarbeid skal preges gjennom det evige kretsløpet:
Nye tanker – Nye holdninger – Nye handlinger, og han tror fullt og fast på frigjøring av menneskers skapende krefter basert på verdiene: Fantasi, Humor, Galskap og Handlingsmot.


Årsmøte:
Saker som ønskes behandlet må være styret i hende senest tre uker før. Saker kan sendes til styrets leder: marit.r.n@hotmail.com
Dagsorden til årsmøte, årsmelding, regnskap og handlingsplan legges ut senere.

Påmelding:
Etter årsmøte inviterer vi deltagerne som ønsker det til å spise middag.
For å kunne bestille mat mv trenger vi påmelding til årsmøte/medlemsmøte.
Påmelding via min side 22. februar 2018

/share/mime/48/pdf.png Invitasjon og program Region Midt 2018
(invitasjon-arsmote-midt-2018.pdf, 177kB)

Oppdatert: 05.03.2018 14:07
av Imaker as

Legg til i kalender 2018-03-08 17:30:00 2018-03-08 20:00:00 Europe/Amsterdam Årsmøte og medlemsmøte i region Midt-Norge Medlemsmøte: Hurra, vi har klart å kapre selveste livsgnistreren Tom Åge Myhren til å holde foredrag for oss ! “KUNSTEN Å LEDE FRIVILLIGE” Tom Åge Myhren har vært assisterende fantasiminister og oppmuntringsminister i regjeringen i Lucky Næroset, som ble et viktig eksempel på at en kan gjøre gråstein til gull. Lucky Næroset er på en måte et bygdeutvalg, men organisert og drevet på en litt annerledes måte. Tom Åge er opptatt av samfunnsutviklingen på mange områder. Spesielt av lokalsamfunnsutvikling og HR – arbeidsmiljø. I tillegg brenner han for gründerskap/entreprenørskap, kultur og skole. Tom Åge tror at utviklingsarbeid skal preges gjennom det evige kretsløpet: Nye tanker – Nye holdninger – Nye handlinger, og han tror fullt og fast på frigjøring av menneskers skapende krefter basert på verdiene: Fantasi, Humor, Galskap og Handlingsmot. Årsmøte : Saker som ønskes behandlet må være styret i hende senest tre uker før. Saker kan sendes til styrets leder: marit.r.n@hotmail.com Dagsorden til årsmøte, årsmelding, regnskap og handlingsplan legges ut senere. Påmelding : Etter årsmøte inviterer vi deltagerne som ønsker det til å spise middag. For å kunne bestille mat mv trenger vi påmelding til årsmøte/medlemsmøte. Påmelding via min side 22. februar 2018 Scandic Hell Hotell, Sandfærhus 22, 7500 Stjørdal