Årets ildsjel 2015: Thanh Nguyen

Thanh Nguyen ble tildelt prisen årets ildsjel 2015 på Politisk råd 10. juni. Vi gratulerer!

I en organisasjon som Akademikerforbundet, der mye er basert på idealisme og frivillighet, er det viktig å ta vare på ildsjelene. Vi ønsker med denne prisen å vise at vi verdsetter ildsjelenes engasjement og arbeid for organisasjonen.
Prisen deles ut årlig til en person i Akademikerforbundet som har gjort en innsats ut over det man kan forvente og som er en inspirasjonskilde for oss andre.
I henhold til våre verdier skal Akademikerforbundet, i møte med medlemmet og samarbeidspartnere bygge på:

Etisk bevissthet
Kompetanse
Trygghet
Engasjement

Thanh Nguyen etterlever disse verdiene til fulle og er en utmerket ambassadør for Akademikerforbundet.
Thanh var hovedtillitsvalgt i Oslo kommune i perioden januar 2014 – oktober 2015. Medlemsantallet økte i perioden med nesten 20 % og det ble valgt flere nye tillitsvalgte ved de ulike virksomhetene. Thanh fremheves for sin innsats i 2015. Hun har gjort en fremragende arbeid med å bygge lokallag i Oslo kommune. Mange timer utover de frikjøpte har gått med til å bygge relasjoner og strukturer. Hun har utvist et sterkt engasjement og evner å se medlemmene.
Thanh har tatt til seg mye kunnskap på kort tid og uredd gått inn i nye oppgaver – i forhandlingsutvalg, som kursholder og i rådgivningssaker, for å nevne noe. Thanh beskrives som svært målbevisst, vennlig og positiv.
Vi takker for innsatsen og ser frem til mange år med fortsatt godt samarbeid!

Vet du om en ildsjel i Akademikerforbundet?

Kanskje kjenner du noen der du er som gjør en innsats utover det man kan forvente, og som du syns fortjener å bli gjort stats på med en pris?
Forslag på kandidat, samt en kort begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener å bli kalt ”årets ildsjel”, sendes til generalsekretær Astrid Tideman Sørland.

Vi ber om forslag på kandidater til prisen ”årets ildsjel 2016” innen 15. mars 2017.
 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as