Rabattavtale på elbil

Hovedorganisasjonen Unio vil være en pådriver for det grønne skiftet. Unio har fremforhandlet en gunstig rabattavtale med Bertel O. Steen AS, for sine medlemmer. Avtalen innebærer rabatt på elektriske personbiler fra Mercedes-Benz, Smart, KIA, Peugeot, Citroën, DS og Opel.

Bertel O. Steen AS er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Bertel O. Steen forhandler og tilbyr autoriserte verksteder for merkene Mercedes-Benz, Smart®, Kia, Opel, Peugeot, Citroën og DS. Du finner hel- og deleide forhandlere i hele Norge, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Rabatten gjelder hos alle disse forhandlerne.

 Ønsker du å kjøpe bil på disse gunstige betingelsene, oppsøker du nærmeste forhandler av bilmerket og medbringende bekreftelse på ditt medlemskap i ditt forbund (se skjema i vedlagte link).

Se videre informasjon HER 

Som medlem i Akademikerforbundet får du inntil 27 % rabatt på bilforsikring og andre skadeforsikringer. Les mer om forsikringer her, og ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as