TiA-aktiviteter

Les mer om TiA-fondet og aktiviteter i dette nyhetsbrevet.

TiA-fondet

Da Tolkeforbundet ble lagt ned ble det vedtatt at restmidlene skulle settes av til medlemsaktiviteter for TiA-medlemmer. Medlemmer kan søke om midler til følgende frister: 1. mai. 1. september, 1. november og 1. februar. Totalbeløp per søknadsrunde: 10.000,-
Nederst på denne siden finner du søknadsskjema og retningslinjer. Søknad sendes til tia@akademikerforbundet.no

Fagkveld

Velkommen til fagkveld og vervearrangement på OsloMet (P32, N020.113) torsdag 27. februar kl 18.30. Anna-Lena Nilsson og Hilde Haualand tar opp tema “Tolk - god løsning eller bare en nødløsning for inkludering?”. Se for øvrig facebook for påmelding og mer info. 

SoMe

Husk at vi har en egen lukket facebook-gruppe bare for medlemmer i TiA. Den heter “TiA – for medlemmer” og du må selv ta initiativ til å være med der ved enten å be oss legge deg til eller ved å søke opp gruppa og trykke på “Bli medlem av gruppa” - så godkjenner vi fortløpende.

Verv en venn, da!

Vi nærmer oss med stormskritt 90 medlemmer i TiA, men ønsker så klart flere. Verv en kollega og husk å be dem oppgi ditt navn så kan du vinne flotte premier

Nordic Seminar

Helgen 15.-17. mai arrangeres det Nordic Seminar i Finland med overskriften "Let's interact!". Les mer på deres hjemmeside.

efsli

Årets efsli-konferanse arrangeres i Romania 5.-6. september med tema "INTERPRETER 4.0: Towards a virtual reality?" og de har frist 23. februar for innsending av abstract.

/share/mime/48/msword.png Søknadsskjema
(soknadsskjema-aktivitetsfondet.docx, 22kB)

/share/mime/48/pdf.png Retningslinjer TiA aktivitetsfond
(retningslinjer-tia-aktivitetsfond-vedtatt-2020.pdf, 35kB)
 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as