Følg våre studentsider

Studentutvalget

Veronika Johannsen

Det er jeg som er studentlederen i Akademikerforbundet!
Jeg er 26 år, har fullført en bachelor i barnevern og har tatt to år med tegnspråk på OsloMet. Jeg jobber for tiden deltid på en Aktivitetsskole i Oslo og trives med det.
Jeg startet som nestleder i 2017 og ble valgt til ny leder sommeren 2018.

Jeg vil jobbe for en bedre hverdag for studenter. Det kan handle om alt fra studentenes økonomi og strev med å velge mellom studier eller arbeid for å kunne overleve, til studentenes mentale og fysiske helse. Jeg vil jobbe for alle studenter, så om du har barn, om du har fysiske eller psykiske utfordringer, eller er i en overgang fra å være student til å være nyutdannet og arbeidssøkende vil det alltid være noe vi kan ta tak i her i studentutvalget.

student@akademikerforbundet.no / 980 07 450

Chalak Kadri

Jeg er 26 år gammel og bor i Ringerike. Jeg tar en bachelor i jus ved Universitet i Sørøst-Norge i Ringerike, og går andre året nå. Jeg ønsker å jobbe med saker som omhandler studentens hverdag, økonomi og helse. Jeg vil også jobbe for at vi har et bedre studietilbud i Norge og at studenter får omgjort minst 50 % av studielånet til stipend.

Synne Marie Heggertveit

Jeg heter Synne, er 24 år, kommer fra Bergen og studerer psykologi på NTNU i Trondheim.
Jeg ønsker å jobbe for at studenter skal ha det best mulig i studietiden, men også i overgangen mellom studielivet og arbeidslivet.

Johanne Bredeli

28 år. Fra Oslo, og bor nå på Høyenhall i Oslo med samboer. Utdannet tegnspråktolk fra daværende Høyskolen i Oslo og Akershus (nå: OsloMet). Har nå vært frilans tegnspråktolk i drøye 3 år, det siste året i kombinasjon med masterstudier i lingvistikk på deltid. Skal etter jul starte å skrive masteroppgave om norsk tegnspråk. Er tilknyttet tolkene i Akademikerforbundet (TiA).

Jeg er spesielt interessert i å jobbe for studenters rettigheter i overgangen mellom studenttilværelse og arbeidsliv, en periode som for mange innebærer mye økonomisk ustabilitet og usikkerhet. Ønsker å jobbe for tolkestudentene i TiA spesielt, men også for studenters rettigheter generelt, så alle føler seg ivaretatt når de skal ut i arbeidslivet.