Student
Følg våre studentsider

Studentutvalget

Studentleder: Veronika Johannesen

veronika@akademikerforbundet.no / 980 07 450

 

Chalak Kadri

Jeg er 26 år gammel og bor i Ringerike. Jeg tar en bachelor i jus ved Universitet i Sørøst-Norge i Ringerike, og går andre året nå. Jeg ønsker å jobbe med saker som omhandler studentens hverdag, økonomi og helse. Jeg vil også jobbe for at vi har et bedre studietilbud i Norge og at studenter får omgjort minst 50 % av studielånet til stipend.

Synne Marie Heggertveit

Jeg heter Synne, er 24 år, kommer fra Bergen og studerer psykologi på NTNU i Trondheim.
Jeg ønsker å jobbe for at studenter skal ha det best mulig i studietiden, men også i overgangen mellom studielivet og arbeidslivet.

Johanne Bredeli

28 år. Fra Oslo, og bor nå på Høyenhall i Oslo med samboer. Utdannet tegnspråktolk fra daværende Høyskolen i Oslo og Akershus (nå: OsloMet). Har nå vært frilans tegnspråktolk i drøye 3 år, det siste året i kombinasjon med masterstudier i lingvistikk på deltid. Skal etter jul starte å skrive masteroppgave om norsk tegnspråk. Er tilknyttet tolkene i Akademikerforbundet (TiA).

Jeg er spesielt interessert i å jobbe for studenters rettigheter i overgangen mellom studenttilværelse og arbeidsliv, en periode som for mange innebærer mye økonomisk ustabilitet og usikkerhet. Ønsker å jobbe for tolkestudentene i TiA spesielt, men også for studenters rettigheter generelt, så alle føler seg ivaretatt når de skal ut i arbeidslivet.


Akademikerforbundet

Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Utviklet av Imaker as