- RÅDGIVNING: Arbeidskontrakt, deltidsjobb m.m.
- GRATIS FORSIKRINGER: Tyveriforsikring PC/nettbrett/mobil, WebHelp, id-tyveri og ulykkesforsikring
- GRATIS KURS - fint å ha med på CV

Kun 300,- årlig

Meld deg inn nå

Student

Forbund for studenter

Vi er et forbund for studenter som tar en hvilken som helst bachelorgrad eller en mastergrad ved et universitet eller høyskole. Våre medlemmer er alt fra økonomer til sosialarbeidere og tolker. Om du skulle bytte studieretning eller jobb, trenger du derfor ikke bytte fagforening.

Som studentmedlem i Akademikerforbundet får du:

Pris på medlemsskap

Et studentmedlemskap i Akademikerforbundet koster kun 300 kr per år. Intet mer enn en kaffekopp i måneden!

Medlemmer som går fra studentmedlemskap til yrkesaktivt medlemskap, får 12 måneder med halv kontingent ved overgang fra student til yrkesaktiv.
Ta kontakt med post@akademikerforbundet.no for å gi beskjed om endringer av medlemskap.

Fag- og interessegrupper i Akademikerforbundet

Det finnes flere fag- og interessegrupper i Akademikerforbundet. Pr. i dag finnes det fire grupper som har etablert seg:

Å være med i en fag- og interessegruppe medfører ikke økt kontingent. Om du ønsker å være med i en av disse gruppene, skriver du dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Bli medlemKurs og webinarerMedlemsfordeler

Studentleder Synne Heggertveit om hvorfor Akademikerforbundet er et godt valg for studenter

Synne Heggertveit ble medlem av Akademikerforbundet Student da hun var på sitt andre år av bachelorgraden i Trondheim. Etter studiene fortsatte hun som vervekoordinator i forbundet, og i 2022 ble hun studentleder.

Studentleder Synne Heggertveit om hvorfor Akademikerforbundet er et godt valg for studenter - les mer


NYHETER

Er du student som har opplevd seksuell trakassering? Hvilken hjelp kan du forvente fra universitets- og høyskolesektoren?

Ifølge Studentenes helse- og trivselsundersøkelse fra 2022 (SHoT) har tre av ti studenter blitt utsatt for seksuell trakassering. Formene for trakassering som forekommer oftest er verbal trakassering, etterfulgt av uønsket berøring. Om du er en av studentene som har opplevd seksuell trakassering i en eller annen form, skal du kunne forvente hjelp til å håndtere situasjonen fra universitets- og høyskolesektoren.

Er du student som har opplevd seksuell trakassering? Hvilken hjelp kan du forvente fra universitets- og høyskolesektoren? - les mer


Kommentar til Studiebarometeret

Studiebarometeret er en årlig undersøkelse gjennomført av NOKUT. Den ser nærmere på utdanningskvaliteten ved institusjoner for høyere utdanning i Norge og peker på trender ved studentenes tilfredshet i sine studieprogram.

Kommentar til Studiebarometeret - les mer


Studentene kommenterer statsbudsjettet

Ønsket om at studenter skal kunne fokusere 100 % på sitt studie er umulig å innfri med et statsbudsjettforslag som ikke gir studentene levelig studiestøtte. Dette forslaget gir studentene rett i overkant av 300 kr ekstra i måneden, en økning som i realiteten ikke gir økt kjøpekraft for studentene. Grunnet den kraftige prisveksten vi nå opplever, har behovet sjeldent vært større for en betydelig økning av studiestøtten. Men til tross for at studentorganisasjoner i flere år har ropt høyt om behovet for at studiestøtten skal knyttes til grunnbeløpet i folketrygden, blir det nok en gang nedprioritert.

Studentene kommenterer statsbudsjettet - les mer


Se alle nyheter

/share/mime/48/pdf.png Studentbrosjyren
(innmeldingsbrosjyre-student-web.pdf, 3MB) 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as