- RÅDGIVNING: Arbeidskontrakt, deltidsjobb m.m.
- GRATIS FORSIKRINGER: Digital legehjelp, tyveriforsikring PC/nettbrett/mobil, WebHelp, id-tyveri og ulykkesforsikring
- GRATIS KURS - fint å ha med på CV

Kun 300 årlig

Meld deg inn nå

Student

Forbund for studenter

Vi er et forbund for studenter som tar en hvilken som helst bachelorgrad eller en mastergrad ved et universitet eller høyskole. Våre medlemmer er alt fra økonomer til sosialarbeidere og tolker. Om du skulle bytte studieretning eller jobb, trenger du derfor ikke bytte fagforening.

Som studentmedlem i Akademikerforbundet får du:

Pris på medlemsskap

Et studentmedlemskap i Akademikerforbundet koster kun 300 kr per år. Intet mer enn en kaffekopp i måneden!

Medlemmer som går fra studentmedlemskap til yrkesaktivt medlemskap, får 12 måneder med halv kontingent ved overgang fra student til yrkesaktiv.
Ta kontakt med post@akademikerforbundet.no for å gi beskjed om endringer av medlemskap.

Fag- og interessegrupper i Akademikerforbundet

Det finnes flere fag- og interessegrupper i Akademikerforbundet. Pr. i dag finnes det fire grupper som har etablert seg:

Å være med i en fag- og interessegruppe medfører ikke økt kontingent. Om du ønsker å være med i en av disse gruppene, skriver du dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Bli medlemKurs og webinarerMedlemsfordeler

NYHETER

I dag er fristen for Samordna Opptak!

Sørg for at du har lagt inn alle dine ønsker og lastet opp all dokumentasjon som trengs innen i dag kl. 23:59. Les mer om søknad til universitet og høyskole på samordna sine nettsider.

I dag er fristen for Samordna Opptak! - les mer


Studentleder Synne Marie Heggertveit: - Vi er sterkere sammen!

Synne Marie Heggertveit er valgt leder for studentene i Akademikerforbundet siden februar 2022.  

Hun har siden mars 2022 vært 100 % lønnet og det har gjort at Akademikerforbundet har kunnet jobbe mer systematisk og målrettet med studentarbeid. Det gjelder bl.a. profilering, organisasjonsutvikling og strukturbygging. Hun har deltatt aktivt på sentrale møteplasser og løftet frem saker som er viktige for studenter.

Studentleder Synne Marie Heggertveit: - Vi er sterkere sammen! - les mer


Er du student som har opplevd seksuell trakassering? Hvilken hjelp kan du forvente fra universitets- og høyskolesektoren?

Ifølge Studentenes helse- og trivselsundersøkelse fra 2022 (SHoT) har tre av ti studenter blitt utsatt for seksuell trakassering. Formene for trakassering som forekommer oftest er verbal trakassering, etterfulgt av uønsket berøring. Om du er en av studentene som har opplevd seksuell trakassering i en eller annen form, skal du kunne forvente hjelp til å håndtere situasjonen fra universitets- og høyskolesektoren.

Er du student som har opplevd seksuell trakassering? Hvilken hjelp kan du forvente fra universitets- og høyskolesektoren? - les mer


Se alle nyheter 

Akademikerforbundet
Tollbugata 35
0157 Oslo
Tlf.: +47 21 02 33 64
Web-redaktør: Astrid T. Sørland
post@akademikerforbundet.no

Utviklet av Imaker as